Ignasi Blanch, Josep Ollé i Rut Queralt

NÚBOLS -de la intuïció a la creació-

Un projecte artístic amb música, dibuix i vídeo, creat des de la intuïció a partir de la interrelació entre diversos llenguatges artístics i vídeos com a resultat final. Amb el suport i la màgia que acompanya el projecte des de Hollywood!

Ignasi Blanch, il·lustrador i artista plàstic. Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, va continuar els seus estudis a Berlín, on es va especialitzar en tècniques d’impressió i gravat al centre Künstlerhaus Bethanien. Viu i treballa a Barcelona com a il·lustrador. Ha rebut multitud de guardons, com el Premi Crítica Serra d’Or 2006 i el Premi Llibreter d’Àlbum il·lustrat 2008.  El 2009 va ser seleccionat a la Biennal de Bratislava per Alícia i el país de Meravelles, el 2013 per Donetes, tots dos de l’Àngel Burgas, i el 2017 per Podries de Joana Raspall. És l’únic representant de l’estat espanyol en el projecte East Side Gallery sobre el Mur de Berlín.  Ha creat el projecte Humanitzem hospitals per a fer més amable l’estada als hospitals pediàtrics i recentment ha publicat un llibre amb l’Olivia Newton-John.  També ha il·lustrat el darrer llibre de Jordi Cuixart.

Josep Ollé, músic i compositor. Compagina la seva activitat com a compositor amb la docència a l’Escola Municipal de Música Can Ponsic (Barcelona). Va aprendre sota el mestratge de Bernat Vivancos i Albert Guinovart i ha estat guardonat en diversos premis, entre els quals destaquen Premis Catalunya de Composició Coral 2013, el XXIV Premi Ciutat de Reus de composició per a corals infantils 2015 i el III Concurs Internacional de Composició Coral de l’Orfeó Català 2019.

Rut Queralt, periodista col·laboradora a la revista Fet a Tarragona i una de les creadores del documental Mediterranis, el primer documental dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 (Treball de final de grau). Actualment, està fent pràctiques de comunicació a l’empresa Controlpack Systems (La Sénia, Tarragona).