La música al cinema i als videojocs

El propòsit de la xarrada és apropar al públic al procés creatiu i a l’experiència de la gestió, composició i enregistrament de les bandes sonores, tant al món del cinema com dels videojocs. 
Tractarem d’aprofundir en el procés de creació musical, disseny del so, la seva interactivitat i la integració d’àudio dintre dels diferents projectes, així com l’Anàlisi del funcionament del so i la música en l’audiovisual.
En resum,  la importància del procés creatiu de la banda sonora: Què i com pot la música aportar a la imatge.

ÒSCAR SENÉN:

Òscar Senén és un compositor i orquestrador per a cinema, televisió i videojocs. Va estudiar el grau superior d’interpretació (tuba) i composició a l’ESMúC. Va continuar la seva formació amb un grau en composició per a cinema i videojoc a Berklee College of Music, on hi va anar becat per la mateixa universitat. 

Ha treballat en més de 80 projectes. Els seus crèdits inclouen pel·lícules com James Bond 007 (No Time to Die), Lego Batman, Terminator: Gènesis, Pingüins de Madagascar o Kung Fu Panda 3, i jocs com FIFA19, Asgard’s Wrath o Assassin’s Creed: Unity – Dead Kings, entre d’altres. 

A més de compositor, Òscar és també director d’orquestra, i ha dirigit formacions com l’Orquestra Synchron Stage de Viena, Budapest Symphony Orchestra, Sofia Symphony Orchestra i l’Orquestra Filarmònica de Màlaga.

Data i hora: Dissabte, 16 d’octubre 2021 a les 11.00 h