Mar Anglés Lluch

Mar Anglés Lluch, neix a Benicarló (Castelló) al 2003.

Inicia els seus estudis d’arpa amb les professores i concertistes Teresa Espuny i Laura Boschetti a l’Escola de Música de la Lira Ampostina.

Ha realitzat nombrosos concerts i audicions com a solista i en el marc de les Trobades d’arpistes de l’Associació Catalana d’Arpistes (Amposta, Benicarló, Sant Esteve de Sesrovires, Santa Perpètua de Mogoda, Terrassa, València, Barcelona, Torí…

Col·labora de forma habitual amb diferents agrupacions musicals: Orquestra Simfònica de les Terres de l’Ebre, Orquestra del Conservatori Professional Mestre Tàrrega de Castelló, Orquestra del Conservatori Professional Mestre Feliu de Benicarló, Jove Orquestra Intercomarcal, Orquestra Clàssica de Benicarló o Associació Musical Ciutat de Benicarló.

Recentment ha guanyat el segon premi en la modalitat de corda fregada, polsada i piano al XIV Concurs Obert d’Interpretació per a Joves Vila de Betxí i l’Accèssit: del Concurs Arpa Plus 2019 a Barcelona, en la categoria d’alumnes de 5é curs de grau professional.

Actualment està cursant sisè curs de grau professional al Centre Professional de Música de la Lira Ampostina amb la professora Teresa Espuny.

Obres a interpretar:

Passacaille de G. F. Haendel

La source op. 23, de A. Zabel