Presentació V FESTIVAL ed.’17

Encetem la cinquena edició del festival Músiques en Terres de Cruïlla amb l’objectiu de reunir música, cant i dansa d’arreu dels territoris de l’antiga Corona d’Aragó. Ho fem des d’un territori que cada dia viu la diversitat i la riquesa cultural que aporta la nostra situació geogràfica de centralitat.

Aquest any 2017 el dediquem a la música i la seua presencia a la vida quotidiana. Com en edicions passades la temàtica triada s’aborda des de diferents perspectives i es compta amb investigadors i artistes, donant tanta importància a l’aproximació teòrica com a la pràctica.

El programa de 2017 inclou el concert de la banda de música de l’Agrupació Musical Senienca amb cantautors i grups musicals de Mallorca i Catalunya;  una jornada de formació sobre música i vida quotidiana amb la presencia de destacats especialistes, artistes i representacions teatrals i musicals al carrer; tallers de jota; trobada de danses
tradicionals i espectacles. Podreu veure totes les activitats  detallades al programa del festival que trobareu en aquest mateix blog, així com informació sobre els participants i els diferents espectacles. Si voleu participar en la jornada us hi haureu d’inscriure, però és gratuïta. Trobareu la informació i el formulari a l’apartat corresponent.

Us esperem a la Sénia!

Veure el Programa [ed’17]


Comitè organitzador: Victòria Almuni, Elena Espuny, Mercè Gisbert, M. Carme Jiménez, Lluís Miró, Daniel Puig, Pep Vila, Clàudia Ruiz, Montse Castellà, Joan Vidal.

Secretaria: Lluís Miró. Centre d’Estudis Seniencs

Organitza: Centre d’Estudis Seniencs, Agrupació Musical Senienca i Institut Ramon Muntaner.

Patrocina: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Fundació “la Caixa”, Diputació de Tarragona, Ajuntament de la Sénia i Fundació Mútua Catalana.

Col·labora: Centre Obrer de la Sénia, Escola de Música de la Sénia, Joventuts Unides i Casa d’Andalusia de la Sénia.