Programació 2021

Dissabte, 16 d’octubre.

Auditori del Centre Obrer de la Sénia.

Jornada: Música i Arts escèniques en Terres de Cruïlla.

10 h. Lliurament de materials.

10.30 h. Acte inaugural.

Conferència Marc

11.00 h  La música al cinema i als videojocs, a càrrec d’Òscar Senén. Compositor i director.

11.45 h. Pausa-cafè

Roda d’experiències

12.15 h. Canta’m un conte, a càrrec de David Anguera, actor i músic i Xuel Díaz, actriu i cantant.

12.45 h. El folklore d’ahir, avui, a càrrec de Marga Julià (professora d’interpretació i dicció), directora de l’Escola de Teatre de Tortosa  i Domingo Tomàs (gestor cultural i sonador), director de la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa.

13.15 h. Un dia qualsevol em vaig despertar poesia, a càrrec de Bienve Borrás, actriu i Joan Miró, músic. Escola de Teatre i Circ d’Amposta.

13.45 h. Sense fils: música narrada, narració musicada, a càrrec de Mario Roig Vila, músic  i Jordi Plan Porta, escriptor. València.

14.30 h. Debat i cloenda.

Espectacle: Canta’m un conte

18 h. Auditori del Centre Obrer.

Espectacle per a tota la família en forma de petit musical a càrrec de David Anguera, actor i músic i Xuel Díaz, actriu i cantant.

Aforament limitat


Diumenge, 17 d’octubre.

Recinte de la Fira d’Artesania de la fusta de la Sénia.

12.30 h. Taller de jota ballada a càrrec de Lo Planter.

17.30 h. Trobada de grups de danses del territori. Grup de Música i Danses la Sotà de Benicarló, Grup de Jotes Sarabastall de Sant Jaume d’Enveja i Grup de Jota de la Casa d’Andalusia de la Sénia amb els Dolçainers de Joventuts Unides.


Dissabte, 6 de novembre.

Casa de Cultura de la Sénia. Carrer del mestre Esteller s/n de la Sénia.

De 10 a 14 h i de 16 a 18 h. Taller de Teatre Musical. Per a xiquetes i xiquetes a partir de 13 anys. A càrrec de l’Escola de Teatre de Tortosa. Es treballarà el cant, la interpretació i la dansa.


Diumenge, 7 de novembre.

De 10 a 14 h. Taller de Teatre Musical. Per a xiquetes i xiquetes a partir de 13 anys. A càrrec de l’Escola de Teatre de Tortosa. Es treballarà el cant, la interpretació i la dansa.

18 h. Grease. Representació de les peces treballades al taller pels alumnes del curs.


Dissabte, 27 de novembre.

19.30 h. Broadway a la Sénia. Concert de musicals de Broadway a càrrec de la soprano Mari Pau Medina, el tenor Joan Carles Blanquer i la Banda de Música de l’Agrupació Musical Senienca. Mestre director: Pep Vila.