Elisabet Sabala i Fernando Martínez

Elisabet Sabala

(Barcelona, 1956)

Inicio

Artista llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i graduada en Disseny Industrial per l’Escola Llotja de Barcelona.

Ha fet exposicions individuals a Mònaco, París, Düsseldorf, Berlín, Amsterdam, Nova York, Los Angeles, Aspen, Palm Dese, Miami, Mèxic DF, Hong Kong, Seül, Barcelona, Cardedeu, Pollença, Alacant, Tarragona, Logronyo…

Ha exposat les seves obres en diverses fires internacionals com ARCO (Madrid), Art Jonson (Niça), Art Bassel (Miami), Interarte (València), Barcelona…

Té obres en diverses fundacions i museus: Pollença (Mallorca), Alacant, Quesada (Jaén), Fundació La Caixa (Barcelona), Museu Würth (Logronyo), Fundació Lluis i Carmen Bassat (Barcelona). Moltes de les seves il·lustracions s’han publicat en diversos mitjans impresos i digitals, i en llibres.

Fernando Martínez Garcia

El Ferrol, 1949.

És enginyer tècnic en topografía (Madrid) i llicenciat en Belles Arts (Barcelona).

Inicio

FMG, artista  i creador  multidisciplinari, compagina i barreja Escriptura, Pintura i Música com a mitjans d’expressió.  Poemes es converteixen en cançons. Cançons les lletres de les quals són síntesi d’una història i a la vegada es converteixen en dibuixos, en pintures que inspiren formes i continguts. L’autor du a terme un procés transversal en el què els tres llenguatges conflueixen  en la seva creativitat.

Com a artista plàstic, ha fet exposicions individuals a Mònaco, Hong Kong, Colònia, Düsseldorf, Aspen, New York, Mèxic DF, Miami. En l’àmbit nacional, ha exposat aAlicante, Barcelona, Palma de Mallorca, Pollença, Valencia, Logronyo, Madrid.Ha exposat obra en les fires: Interarte, ARCO, Bassel i Bolonya.

Com a escriptor, ha publicat amb FMG arte ediciones vint-i-sis títols, entre novel·les i llibres de contes.

Com a músic, forma part del grup FMG MUSIC, amb el que ha composat quatre-centes-setze cançons i ha dut a terme el projecte “Dibujando Canciones”.

FMG MUSIC

smartcapture

FMG MUSIC es va crear el 2014 per donar forma i sintetitzar la prolífera faceta musical de FMG amb més de quatre-centres cançons.  

El grup està format per Gabi Puig,  baix, veus i arranjaments;  David Vallés,  percussió, veus i arranjaments i Fernando (FMG), veu i guitarra. Han desenvolupat un ampli repertori de cançons en castellà i en anglès amb un estil eclèctic i personal.

Ritme, sentiment i humor es donen cita en totes les seves cançons, enregistrades en quatre àlbums: Por ti, No tengo perdón, Gotita a gota, i Deseando.

En els seus concerts en directe en espais culturals es projecten els videoclips realitzats i dirigits per l’artista Sabala per a cadascuna de les seves cançons.

El grup ha actuat al Tinglado núm.1, del Port de Tarragona; al Museu Wúrth, de la Rioja; a l’Escola d’Art i Disseny de Tortosa; al Museu Tomàs Balvey de Cardedeu; a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa; i a l’Auditori Sixto Mir, de Sant Carles de la Ràpita.