Un dia qualsevol em vaig despertar poesia

Primera co-creació dels dos artistes després de conèixer-se artísticament compartint escenari amb altres formacions i propostes de diferents companyies i artistes. Investigació creada a quatre bandes, a partir de la vinculació i el lligam creat i construït entre la música, la veu, la poesia i la interpretació… buscant paisatges sonors, convertint la música en part de la dramatúrgia, escoltant el moviment, mirant la música. 

Espectacle poètic- musical interpretat per Miquitaines (Bienve Borràs) i Joan Miró a la guitarra. A partir de la recopilació de poemes de diferents autors catalans (Ricard Creus, Miquel Desclot, Albert Jané, Eva Dènia, Fina Girbés, Empar Moliner, Carles Hac Mor, Guillem Barceló, Joana Raspall, Marc Granell, Isabel Barriel, Olga Xirinacs, Carme Guasch) es va teixint una història que ens convidarà a descobrir que tot està per estrenar.

BIENVE BORRÀS TOVAR:

Grau Universitari en Humanitats, menció en Gestió Cultural i formada en arts escèniques per l’Estudi Nancy Tuñón, el Col·legi del Teatre i l’Institut de Teatre.

Professora de teatre i cap de projectes a l’Escola de teatre i circ d’Amposta (EtcA), directora d’espectacles d’arrel tradicional i efemèrides per diferents entitats de l’àmbit de la cultura popular, responsable de programació i coordinació amb les companyies al Festival Internacional de teatre i circ d’Amposta i docent a centres d’educació secundària.

Artísticament s’ha especialitzat en la narració oral i els contacontes, vessant en la que ha desenvolupat en els darrers anys la seva trajectòria escènica personal i en la que impartit formació especialitzada a diferents col·lectius i institucions educatives. 

JOAN MIRÓ ARAYO:

Músic, guitarrista i compositor de 37 anys que va cursar estudis a la Unió Filharmònica d’Amposta i a l’Aula de Música Moderna i Jazz del Conservatori del Liceu. Ha actuat amb moltes formacions musicals de les Terres de l’Ebre i des de fa 10 anys és guitarrista principal de l’Orquestra Junior’s. 

Compositor i autor del tema viral “Gord i lluent”. 

És professor de guitarra i llenguatge musical a l’Agrupació Musical Rapitenca de Sant Carles de la Ràpita. 

Data i hora: Dissabte, 16 d’octubre 2021 a les 13.15 h