ImproPlay – Taller de creació

Impartit per Laura Guarch.

ImproPlay ofereix tallers de veu i moviment per explorar i jugar amb el potencial creatiu des de les eines que tenim més a prop: el nostre cos i la nostra veu. Amb la nostra presència i qualitats de moviment, direccionalitat i relació espaial amb els altres fusionats amb sons i qualitats vocals, ritme i harmonitzacions podem improvisar i compondre infinitat de coreografies sonores a través d’estructures simples i regles del joc basades en l’escolta, l’atenció i la complicitat.

Els tallers inclouran tres sessions de treball amb cada grup i una presentació pública. En les sessions de treball es duran a terme dinàmiques de grup, exploracions col·lectives de l’espai amb moviment i veu, exercicis d’interacció per parelles i així com composicions i improvisacions en petits grups amb observació activa de la resta del grup. També es treballarà en diferents formats i tècniques per treballar la improvisació col·lectiva amb la veu com el circle singing o meditacions vocals. Els participants discutiran temàtiques sobre les quals volen articular la seva creació i es facilitarà la creació col·lectiva de coreografies sonores amb petits grups que evoquen aquestes temàtiques. La presentació en públic serà una mostra de les activitats realitzades.

Els tallers s’adreçaran a alumnes d’entre 11 i 17 anys. Es faran dos grups d’un mínim de 15 alumnes i un màxim de 25 alumnes per grup.

Inscripció prèvia a centredestudis.lasenia@gmail.com