Programació 2020

Dissabte, 17 d’octubre.

Casa de Cultura de la Sénia.

TALLER DE SOUNDPAINTING. A càrrec d’Agustí Martínez. Músic, compositor i soundpainter.

De 10 a 11.30 h. 1a sessió

11.30 h. Descans

De 12 a 13.30 h.  2a sessió

De 16 a 16.45 h.  3a sessió

De 17.30 a 18 h.  Actuació*

* Es permetrà l’accés al públic seguint les mesures de seguretat: neteja de mans, distància i mascareta. Aforament limitat.

Dissabte, 24 d’octubre.

Auditori del Centre Obrer de la Sénia.

JORNADA: MÚSICA I ARTS VISUALS EN TERRES DE CRUÏLLA

10 h. Lliurament de materials

10.30 h. Acte inaugural

Ponència marc

10.50 h.“Codi i performance” a càrrec de Marta Verde, programadora creativa. Berklee College of Music, València

11.35 h. Pausa-cafè

Roda d’experiències

12 h. “NÚVOLS -de la intuïció a la creació-”a càrrec d’Ignasi Blanch, il·lustrador i artista visual; Josep Ollé, músic i compositor; i Rut Queralt, periodista.

12.30 h. “Laboratori d’art sonor; dotze anys d’investigació en el camp de l’escultura sonora” a càrrec de Vicent Matamoros, escultor sonor i docent;i Martí Ruiz, docent i artista sonor. Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

13 h. “Sumant idees” a càrrec d’Elisabeth Sabala, artista visual; Efeemege, músic, compositor, artista visual i escriptor; i el grup Efeemege Music.

13.30 h. “Alias Sessions” a càrrec de Sergi Palau, artista visual i comissari artístic; i Murcof, músic i compositor.

14 h. “Allò que es veu, es sent i s’aprèn de fora de l’escola, a l’entorn urbà. Projecte Re-habitar el Barri.” a càrrec de Magdalena Jaume i Noemy Berbel. Àrea d’Expressió Plàstica i Musical de la Universitat de les Illes Balears, Grup de Recerca en Art i Educació (GRAiE), Laboratori de Música i Arts.

14.30 h. Debat i cloenda.

En cap cas es pot assistir a la jornada si es presenta simptomatologia compatible amb la COVID-19 o si es conviu o s’ha estat en contacte estret amb persones amb símptomes. Tanmateix, s’hauran de respectar les distàncies de seguretat i utilitzar la mascareta en tot moment.

Concert / espectacle ajornat fins a nova data

Casa de Cultura de la Sénia.

19.30 h. Vents de canvi. Espectacle que combina la música de la Banda de Música de l’Agrupació Musical Senienca amb la intervenció d’artistes visuals en directe: Roser Gay (Il·lustradora i creativa), Martí Ruiz (escultura sonora), Elisabet Sabala i Efeemege (música i pintura), Sergi Palau (artista visual i Dj) i Murcof (música electrònica). Amb la participació de l’Associació de Ball de la Sénia i el Grup de Dolçainers de Joventuts Unides. Direcció: Pep Vila.

Aforament limitat. Les entrades s’hauran de reservar al telèfon 679364008 de dilluns a divendres de 12.30 a 13.30 o per correu electrònic a centredestudis.lasenia@gmail.com.

En cap cas es pot assistir al concert si es presenta simptomatologia compatible amb la COVID-19 o si es conviu o s’ha estat en contacte estret amb persones amb símptomes. Tanmateix, s’hauran de respectar les distàncies de seguretat i utilitzar la mascareta en tot moment.